zondag, april 21, 2024

Vertrekkend gemeenteraadslid Jean-Paul Meuldijk ontvangt errepenning

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel, 1 oktober 2019 – Oud-wethouder en vertrekkend gemeenteraadslid Jean-Paul Meuldijk heeft maandagavond 30 september tijdens de raadsvergadering een gemeentelijke erepenning ontvangen uit handen van burgemeester Peter Oskam.

Jean-Paul Meuldijk is vanaf 2006 actief in de Capelse politiek voor Leefbaar Capelle. Gestart als burgerraadslid, kwam hij later in de gemeenteraad. In 2015 kwam Meuldijk voor Leefbaar Capelle als wethouder in het college met portefeuilles als Financiën en Buitenruimte. Na de verkiezingen eerder dit jaar nam hij weer zitting in de gemeenteraad. Vanwege een verhuizing buiten Capelle stopt zijn politieke loopbaan in Capelle aan den IJssel.

Voor zijn inspanningen voor de stad en haar Capellenaren overhandigde burgemeester Peter Oskam hem de gemeentelijke erepenning. De burgemeester sprak namens het gemeentebestuur zijn dank uit voor zijn bestuurlijke inzet en betrokkenheid in Capelle.

Burgemeester Peter Oskam: “De afgelopen jaren hebben we Jean-Paul leren kennen als een mensenmens die graag in gesprek gaat met Capellenaren. Je hebt de gave om ingewikkelde thema’s zoals financiën duidelijk uit te leggen. Jean-Paul, je hebt je jaren ingezet voor de stad. Omdat je verhuist, stopt je politieke loopbaan in het Capelse. Misschien zet je je talenten in jouw nieuwe gemeente weer in. Voor je bestuurlijke inzet en betrokkenheid in Capelle bedank ik jou namens het gemeentebestuur”.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen