Vertrekkend gemeenteraadslid Jean-Paul Meuldijk ontvangt errepenning

Capelle aan den IJssel, 1 oktober 2019 – Oud-wethouder en vertrekkend gemeenteraadslid Jean-Paul Meuldijk heeft maandagavond 30 september tijdens de raadsvergadering een gemeentelijke erepenning ontvangen uit handen van burgemeester Peter Oskam.

Jean-Paul Meuldijk is vanaf 2006 actief in de Capelse politiek voor Leefbaar Capelle. Gestart als burgerraadslid, kwam hij later in de gemeenteraad. In 2015 kwam Meuldijk voor Leefbaar Capelle als wethouder in het college met portefeuilles als Financiën en Buitenruimte. Na de verkiezingen eerder dit jaar nam hij weer zitting in de gemeenteraad. Vanwege een verhuizing buiten Capelle stopt zijn politieke loopbaan in Capelle aan den IJssel.

Voor zijn inspanningen voor de stad en haar Capellenaren overhandigde burgemeester Peter Oskam hem de gemeentelijke erepenning. De burgemeester sprak namens het gemeentebestuur zijn dank uit voor zijn bestuurlijke inzet en betrokkenheid in Capelle.

Burgemeester Peter Oskam: “De afgelopen jaren hebben we Jean-Paul leren kennen als een mensenmens die graag in gesprek gaat met Capellenaren. Je hebt de gave om ingewikkelde thema’s zoals financiën duidelijk uit te leggen. Jean-Paul, je hebt je jaren ingezet voor de stad. Omdat je verhuist, stopt je politieke loopbaan in het Capelse. Misschien zet je je talenten in jouw nieuwe gemeente weer in. Voor je bestuurlijke inzet en betrokkenheid in Capelle bedank ik jou namens het gemeentebestuur”.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag