Vijf vrijwillige vuurwerkvrije straten in Capelle

Capelle krijgt dit jaar met oud & nieuw maximaal vijf vuurwerkvrije straten. Capellenaren kunnen daarvoor vanaf vandaag een aanvraag doen bij de gemeente. Voorwaarde voor het toekennen van de status ‘vuurwerkvrij’ is dat buren het met elkaar eens zijn. Bewoners spreken dan met elkaar af in de hele straat, of een gedeelte daarvan, geen vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. De gemeente stelt voor de vijf straten ‘Vuurwerkvrije zone’-borden ter beschikking.

Een bord aanvragen kan tot 15 november door een e-mail te sturen aan: vuurwerkvrij@capelleaandenijssel.nl onder vermelding van de locatie (straat, plein, of deel van de straat). Het vuurwerkvrije gebied moet minimaal 70 bij 70 meter zijn.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag