maandag, april 15, 2024

Vijf vrijwillige vuurwerkvrije straten in Capelle

- Advertisement -

Capelle krijgt dit jaar met oud & nieuw maximaal vijf vuurwerkvrije straten. Capellenaren kunnen daarvoor vanaf vandaag een aanvraag doen bij de gemeente. Voorwaarde voor het toekennen van de status ‘vuurwerkvrij’ is dat buren het met elkaar eens zijn. Bewoners spreken dan met elkaar af in de hele straat, of een gedeelte daarvan, geen vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. De gemeente stelt voor de vijf straten ‘Vuurwerkvrije zone’-borden ter beschikking.

Een bord aanvragen kan tot 15 november door een e-mail te sturen aan: vuurwerkvrij@capelleaandenijssel.nl onder vermelding van de locatie (straat, plein, of deel van de straat). Het vuurwerkvrije gebied moet minimaal 70 bij 70 meter zijn.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen