zaterdag, mei 25, 2024

Burgemeester en wethouder ontbijten met kinderen in stadhuis

- Advertisement -

Vrijdag 8 november tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Capelle nodigen burgemeester Peter Oskam en wethouder Ans Hartnagel schoolkinderen uit voor een gezamenlijk ontbijt in het stadhuis, net als in zo’n 250 andere Nederlandse gemeenten.

In het stadhuis schuiven ze samen aan de ontbijttafel en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag, dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt! Burgemeester Oskam betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind, dat zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen met problemen thuis. Zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen