Burgemeester en wethouder ontbijten met kinderen in stadhuis

Vrijdag 8 november tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Capelle nodigen burgemeester Peter Oskam en wethouder Ans Hartnagel schoolkinderen uit voor een gezamenlijk ontbijt in het stadhuis, net als in zo’n 250 andere Nederlandse gemeenten.

In het stadhuis schuiven ze samen aan de ontbijttafel en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag, dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt! Burgemeester Oskam betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind, dat zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen met problemen thuis. Zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag