zondag, mei 19, 2024

Capelle zoekt naar vrijwilliger van het jaar

- Advertisement -

De gemeente is op zoek naar de Capelse vrijwilliger en vrijwilligersorganisaties van het jaar. De winnaars worden voorgedragen bij de Nationale Vrijwilligersprijzen. De gemeente kiest samen met het VrijwilligerInformatiePunt de “Capelse vrijwilliger van het jaar”. Naast lokale waardering maakt deze vrijwilliger kans op een geldbedrag bij de Nationale Vrijwilligersprijzen. Daarnaast draagt de gemeente drie lokale organisaties voor die kans maken op de landelijke jury- en publieksprijs.

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Afgelopen jaar won de gemeente Capelle aan den IJssel de onderscheiding voor ‘Vrijwilligersgemeente van het jaar’.

Wethouder Marc Wilson: “Talloze Capellenaren doen met veel inzet, plezier en enthousiasme vrijwilligerswerk. Ik ben ontzettend trots op de bijdrage die zij eenmalig of frequent leveren aan onze samenleving. Naast erkenning én waardering zet ik hen graag nog eens extra in het zonnetje.”

Capellenaren kunnen zich aanmelden tot en met zondag 24 november via www.capelleaandenijssel.nl/vrijwilligersprijs

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen