Capelse Jeugdraad organiseert CAPVIBES in CAPSLOC

Op vrijdag 8 november organiseert de Capelse Jongerenraad CAPVIBES, een groot muziekfeest voor jongeren, in cultuurpodium CAPSLOC. Op het programma staan optredens van onder andere Dopebwoy en Young Ellens, Supergaande, DJ Dylvn, DJ Wef en DJ Latu. Kaarten zijn te koop via capsloc.nl en kosten 7,50 euro. Toegang is vanaf 16 jaar.

De Capelse Jeugdraad is de schakel tussen de Capelse jongeren en de gemeente Capelle aan den IJssel. Zij laten de stem horen van Capelse jongeren en geven daarom zowel gevraagd als ongevraagd advies aan de gemeente over onderwerpen die er voor jongeren toe doen. De Jeugdraad vindt dat er voor jongeren nog te weinig te doen is in Capelle. Samen met organisaties en bedrijven in Capelle willen zij ook andere evenementen opzetten voor jongeren zoals festivals of sportevenementen.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag