donderdag, juni 13, 2024

Capelse Jeugdraad organiseert CAPVIBES in CAPSLOC

- Advertisement -

Op vrijdag 8 november organiseert de Capelse Jongerenraad CAPVIBES, een groot muziekfeest voor jongeren, in cultuurpodium CAPSLOC. Op het programma staan optredens van onder andere Dopebwoy en Young Ellens, Supergaande, DJ Dylvn, DJ Wef en DJ Latu. Kaarten zijn te koop via capsloc.nl en kosten 7,50 euro. Toegang is vanaf 16 jaar.

De Capelse Jeugdraad is de schakel tussen de Capelse jongeren en de gemeente Capelle aan den IJssel. Zij laten de stem horen van Capelse jongeren en geven daarom zowel gevraagd als ongevraagd advies aan de gemeente over onderwerpen die er voor jongeren toe doen. De Jeugdraad vindt dat er voor jongeren nog te weinig te doen is in Capelle. Samen met organisaties en bedrijven in Capelle willen zij ook andere evenementen opzetten voor jongeren zoals festivals of sportevenementen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen