OM eist drie jaar cel voor directeur Droom Wens

Het Openbaar Ministerie heeft drie jaar celstraf geëist tegen de oprichter van Stichting Droom Wens. Dit meld Rijnmond. De 62-jarige man uit Capelle wordt verweten bijna vijf jaar geld van de stichting te hebben verduisterd en gestolen. Ook zou hij de administratie van een jaar hebben vervalst.

Stichting Droom Wens zou de dromen van kinderen, die een ingrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben gehad, verwezenlijken. Het grootste deel van het binnenkomende geld werd echter niet aan de kinderen besteed, maar aan de eigen wensen van de verdachte Capellenaar. Zo werd meer dan zeven ton uitgegeven in een casino, aan een business seat bij Excelsior en aan andere privé-uitgaven.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag