Capels Compliment voor familie Van Driel

Wethouder Harriët Westerdijk heeft vrijdag 15 november een Capels Compliment uitgereikt aan de familie Van Driel voor het vervullen van de maatschappelijke rol en de buurtfunctie van PLUS Van Driel. De uitreiking vond plaats op de Dag van de Ondernemer.

De supermarkt bestaat dit jaar 100 jaar en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie. In de wijk vervult de winkel een belangrijke maatschappelijke rol. Er is een samenwerkingsverband met de Voedselbank Capelle en vele initiatieven worden gesponsord. De supermarkt heeft ook een buurtfunctie, het is een belangrijke ontmoetingsplaats. Het meest recente initiatief was in juli een barbecue voor klanten waarbij 250 meest oudere klanten voor de winkel mochten barbecueën.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag