donderdag, juni 13, 2024

Agenten ontfermen zich over achtergelaten hond

- Advertisement -

Politieagenten hebben zich zaterdagavond over een achtergelaten hond ontfermd. De hond zat nog in een woning en buren hadden contact opgenomen met de dierenambulance en de politie om de hond uit het huis te laten halen. Agenten hebben zich toegang verschaft tot de woning en hebben het dier opgevangen. De hond bleek super sociaal te zijn en geen vlieg kwaad te doen.

Voordat de hond naar het politiebureau werd overgebracht kreeg de hond nog de nodige aandacht, hij werd uitgelaten en kreeg op het bureau eten en drinken. De dierenambulance heeft vervolgens de zorg overgenomen en de hond meegenomen. De eigenaar zal de rekening moeten betalen als hij de hond weer terug wilt hebben, gezien de omstandigheden waarin de eigenaar zich verkeert zal de hond waarschijnlijk herplaatst moeten worden, aldus de politie.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen