Agenten ontfermen zich over achtergelaten hond

Politieagenten hebben zich zaterdagavond over een achtergelaten hond ontfermd. De hond zat nog in een woning en buren hadden contact opgenomen met de dierenambulance en de politie om de hond uit het huis te laten halen. Agenten hebben zich toegang verschaft tot de woning en hebben het dier opgevangen. De hond bleek super sociaal te zijn en geen vlieg kwaad te doen.

Voordat de hond naar het politiebureau werd overgebracht kreeg de hond nog de nodige aandacht, hij werd uitgelaten en kreeg op het bureau eten en drinken. De dierenambulance heeft vervolgens de zorg overgenomen en de hond meegenomen. De eigenaar zal de rekening moeten betalen als hij de hond weer terug wilt hebben, gezien de omstandigheden waarin de eigenaar zich verkeert zal de hond waarschijnlijk herplaatst moeten worden, aldus de politie.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag