Lichtjes grote kerstboom Stadsplein vrijdagavond ontstoken

Vrijdagavond 13 december is het weer zover, dan zullen de lichtjes van de kerstboom op het Stadsplein weer worden ontstoken. Burgemeester Peter Oskam zal samen met de kinderburgemeester Naomi Vermeulen de kerstverlichting van de grote kerstboom onder het genot van een oliebol en een drankje ontsteken.

Alle Capellenaren en geïnteresseerden zijn van harte welkom om langs te komen, zoals de burgemeester zelf aangaf “de boom is van ons allemaal”. De burgemeesters Oskam en Vermeulen worden ondersteund door zowel het Capelse college als het kindercollege. De Kerstman ontbreekt niet, net als muziekvereniging EMM Capelle, dat kerstliedjes speelt.

Foto : Frank de Roo

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag