woensdag, mei 29, 2024

Lichtjes grote kerstboom Stadsplein vrijdagavond ontstoken

- Advertisement -

Vrijdagavond 13 december is het weer zover, dan zullen de lichtjes van de kerstboom op het Stadsplein weer worden ontstoken. Burgemeester Peter Oskam zal samen met de kinderburgemeester Naomi Vermeulen de kerstverlichting van de grote kerstboom onder het genot van een oliebol en een drankje ontsteken.

Alle Capellenaren en geïnteresseerden zijn van harte welkom om langs te komen, zoals de burgemeester zelf aangaf “de boom is van ons allemaal”. De burgemeesters Oskam en Vermeulen worden ondersteund door zowel het Capelse college als het kindercollege. De Kerstman ontbreekt niet, net als muziekvereniging EMM Capelle, dat kerstliedjes speelt.

Foto : Frank de Roo

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen