donderdag, juni 13, 2024

Winkeldieven opgepakt met 45 kreeften en 15 zakken garnalen

- Advertisement -

Wat de twee mannen ermee van plan waren is niet bekend, maar dat het voor de agenten om een bijzondere aanhouding ging mag wel duidelijk zijn wanneer de buit wordt onderzocht. Agenten kregen de melding van een winkeldiefstal in een supermarkt in Capelle Oostgaarde.

Het tweetal werd ter hoogte van de Abram van Rijckevorselweg aan de kant gezet en twee mannen werden aangehouden. Toen agenten de auto gingen doorzoeken troffen ze maar liefst 45 diepvrieskreeften, 15 zakken garnalen en meerdere Calvin Klein onderbroeken aan. De mannen zijn aangehouden en de goederen zijn in beslag genomen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen