Aanpassing dienstregeling Capelse buurtbus

Vanaf maandag 16 december zijn de routes en de dienstregeling van buslijnen 606 en 607 aangepast.
Door drukte tijdens de middagspits op de Nijverheidsstraat en de Ketensedijk staan de bussen dagelijks in de file.

Buslijn 607 rijdt op werkdagen van 7.30 uur tot 16.00 uur van Schollevaar via Oostgaarde-Capelle-Centrum-Middelwatering-Capelle-West-Kralingseveer naar Capelsebrug en weer terug. Tussen 16.00 uur en 18.30 uur rijdt de bus in verband met de files op de Nijverheidsstraat en de Ketensedijk een verkorte route van Schollevaar naar Capelle-Centrum en weer terug.

Buslijn 606 rijdt vanaf 16 december tijdens middagspits tussen 16.00 uur en 18.30 uur ieder half uur in plaats van ieder uur.

Begin volgend jaar wordt er een uitbreiding van de route van buslijn 606 door ’s Gravenland verwacht. Dit heeft gevolgen voor de route en de dienstregeling.

Foto: Jeroen van Zomeren

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag