zondag, april 21, 2024

Capelse vrouw beroofd van 60.000 euro aan sieraden

- Advertisement -

Een 83-jarige inwoonster van Capelle aan den IJssel is zaterdagmiddag slachtoffer geworden van een babbeltruc. De twee daders stalen in totaal zo’n 60 duizend euro aan sieraden bij de vrouw, schrijft de politie.
De vrouw kwam een van de twee daders ’s middags tegen in de lift van haar wooncomplex aan de Sint Helenabaai. Hij zei dat hij bezig was met de waterleiding van een naastgelegen woning. Later belde de man bij de vrouw aan met de vraag of hij ook haar leidingen mocht controleren. Toen de bewoonster de man binnen liet, bleek hij plots samen met een vrouw te zijn, schrijft de politie.

Terwijl de man samen met de vrouw het water in de badkamer aan het controleren was, sloeg de vrouw toe op de slaapkamer en nam de sieraden van de bewoonster mee.

De politie heeft onderzoek gedaan in de buurt. De daders zijn nog spoorloos.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen