Capelse vrouw beroofd van 60.000 euro aan sieraden

Een 83-jarige inwoonster van Capelle aan den IJssel is zaterdagmiddag slachtoffer geworden van een babbeltruc. De twee daders stalen in totaal zo’n 60 duizend euro aan sieraden bij de vrouw, schrijft de politie.
De vrouw kwam een van de twee daders ’s middags tegen in de lift van haar wooncomplex aan de Sint Helenabaai. Hij zei dat hij bezig was met de waterleiding van een naastgelegen woning. Later belde de man bij de vrouw aan met de vraag of hij ook haar leidingen mocht controleren. Toen de bewoonster de man binnen liet, bleek hij plots samen met een vrouw te zijn, schrijft de politie.

Terwijl de man samen met de vrouw het water in de badkamer aan het controleren was, sloeg de vrouw toe op de slaapkamer en nam de sieraden van de bewoonster mee.

De politie heeft onderzoek gedaan in de buurt. De daders zijn nog spoorloos.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag