6.6 C
Capelle aan den IJssel

Wederom brand in slooppand

- Advertisement -

De brandweer is afgelopen nacht groots uitgerukt voor wederom brand in het slooppand aan de Kralingseweg. Het pand vlakbij metrostation Schenkel is al vaker doelwit geweest van brandstichtingen, afgelopen nacht was het weer zover en stond het pand wederom in brand.

Omwonenden hadden een flinke knal gehoord, vlak daarna kwam er korte tijd een forse rookontwikkeling uit het pand. Omdat er mogelijk asbest vrij kon komen werd er opgeschaald naar grote brand. De brand was echter snel onder controle waardoor de overlast beperkt is gebleven.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen