Capelse buurtbus nu ook door ‘s-Gravenland

De Buurtbus Capelle rijdt vanaf 6 januari ook door de wijk ’s -Gravenland. Het gaat om lijn 606 die een nieuwe route krijgt en nieuwe haltes. De route gaat vanaf aanstaande maandag via Capelsebrug -Kralingseveer-Capelle-West-’s Gravenland–terug naar Capelsebrug.

De buurtbus Capelle is op 2 september van start gegaan met 2 lijnen 606 en 607. De buurtbus verbindt diverse wijken en buurten in Capelle en Kralingseveer en zorgt voor een goede verbinding met het centrum van Capelle aan den IJssel, waaronder de winkelcentra De Koperwiek en De Terp. Ook doen de bussen een aantal OV-haltes en stations aan, waaronder de metrohaltes Capelsebrug en NS Station Schollevaar.

In ’s-Gravenland komen er twee nieuwe haltes; één aan het eind van de Sibeliusweg en één ter hoogte van de Sibeliusweg/Puccinistraat. Bij Capelsebrug is de instaphalte verplaatst naar ‘boven’, Capelsebrug-hoog. De buurtbus stopt dan bij de halte van lijn 37. De uitstaphalte blijft bij Capelsbrug beneden. De buurtbus rijdt op werkdagen twee maal per uur van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag