Winnaars Capelse vrijwilligersprijzen bekend

Midi Roemer is Capelse vrijwilliger van het jaar 2020. De prijs voor de Capelse vrijwilligersorganisaties van het jaar gaan naar Sonrisa Rijnmond, Stichting Leergeld en Stichting Romidoki.

Eind 2019 hebben vele Capellenaren een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aangemeld voor de Capelse vrijwilligersprijzen. Die zijn beoordeeld door een jury.

Midi Roemer geeft al jarenlang twee keer per week schilder- en beeldhouwlessen in recreatiecentrum De Serre in de Beemsterhoek. Diverse Capellenaren meldden mevrouw Roemer aan voor de Capelse prijs. Éen van de reacties was: “Midi is zo bijzonder omdat zij ondanks haar leeftijd (80 jaar) zeker twee keer in de week een groep enthousiaste creatieve mensen ontvangt om te beeldhouwen of schilderen. Ze geeft advies en heeft altijd een luisterend oor. Kortom een fantastisch lieve vrouw.”

De winnaars worden door de gemeente voorgedragen bij de Nationale vrijwilligersprijzen. Bij de prijzen maken initiatieven en vrijwilligers uit heel Nederland kans op een juryprijs of publieksprijs voor hun bijzondere inzet.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag