Restaurant Tante Toos dupe van brand

Restaurant Tante Toos is maandagavond de dupe geworden van een flinke brand in het pand. De brand welke ter hoogte van de ingang ontstond zorgde voor veel schade. Dikke zwarte rook vulde het pand, de gealarmeerde brandweerlieden waren gelukkig snel ter plaatse om de brand te kunnen blussen. Hoe de brand in het restaurant aan de ‘s-Gravenweg is ontstaan is nog niet bekend, echter is de plek dusdanig vreemd dat er gekeken wordt of er sprake is van brandstichting.

Buren klagen al jaren over het restaurant wat voorheen nog Bungels Pannekoekenhuis heette. Meerdere rechtszaken tussen de gemeente en de buren spelen al een geruime tijd. De buren zijn het namelijk niet eens met de speeltoestellen in de achtertuin van het pand. Zij vinden dat hun leefgenot wordt aangetast omdat kinderen veel lawaai zouden maken.

De politie en brandweer doen onderzoek, het restaurant is voorlopig gesloten om de schade te herstellen.

Meer beelden op nieuwsopbeeld.nl 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag