woensdag, mei 29, 2024

Restaurant Tante Toos dupe van brand

- Advertisement -

Restaurant Tante Toos is maandagavond de dupe geworden van een flinke brand in het pand. De brand welke ter hoogte van de ingang ontstond zorgde voor veel schade. Dikke zwarte rook vulde het pand, de gealarmeerde brandweerlieden waren gelukkig snel ter plaatse om de brand te kunnen blussen. Hoe de brand in het restaurant aan de ‘s-Gravenweg is ontstaan is nog niet bekend, echter is de plek dusdanig vreemd dat er gekeken wordt of er sprake is van brandstichting.

Buren klagen al jaren over het restaurant wat voorheen nog Bungels Pannekoekenhuis heette. Meerdere rechtszaken tussen de gemeente en de buren spelen al een geruime tijd. De buren zijn het namelijk niet eens met de speeltoestellen in de achtertuin van het pand. Zij vinden dat hun leefgenot wordt aangetast omdat kinderen veel lawaai zouden maken.

De politie en brandweer doen onderzoek, het restaurant is voorlopig gesloten om de schade te herstellen.

Meer beelden op nieuwsopbeeld.nl 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen