zaterdag, mei 25, 2024

Gratis cursus voor Capelse inwoners

- Advertisement -

Donderdagavond 19 maart start in de raadzaal van de gemeente Capelle aan den IJssel de cursus Politiek Actief. De cursus is voor Capellenaren die meer willen weten over de gemeente. Ook is de cursus zeer geschikt voor Capellenaren die misschien interesse hebben om politiek actief te worden, maar nog niet precies weten wat de mogelijkheden zijn. Meedoen is gratis.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, met elk een ander thema. Alle bijeenkomsten vinden in de avonduren plaats van 19.30 – 22.00 uur. Voor de deelnemers is het belangrijk om alle bijeenkomsten bij te wonen.
• Donderdag 19 maart: Introductie en kennismaking, algemene staatsinrichting
• Donderdag 26 maart: De gemeente
• Donderdag 2 april: De gemeenteraad
• Donderdag 16 april: Training debatteren
• Maandag 20 april: Raadsvergadering bijwonen

De deelname aan de gratis cursus is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Capelle aan den IJssel. Er is plaats voor 30 cursisten. U kunt zich tot 29 februari aanmelden via griffie@capelleaandenijssel.nl of  010-284848

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen