Capelse sportkampioenen gehuldigd

Wethouder Harriët Westerdijk heeft op 6 februari de Capelse sportkampioenen van 2019 gehuldigd. Voor hun prestaties van het afgelopen jaar kregen de Nederlands kampioenen, Europees- en wereldkampioenen een oorkonde, een bloemetje en een cadeaubon.

De sporten waarin Capellenaren uitblinken zijn uiteenlopend. De Algemene Capelse Zwemvereniging werd met 14 synchroonzwemsters diverse malen Nederlands kampioen op verschillende onderdelen. Zaalvoetbalteam TTP werd Nederlands kampioen met twee Capelse spelers in het team: Bianca Troost en Felicia Farhad Sedighi. Wielrenster Laura Molengraaf werd voor de derde keer op rij Nederlands kampioene veldrijden en voor de vierde keer Nederlands kampioene mountainbiken. Schoolschaakvereninging Klim-Op haalde met het jeugdschaakteam t/m 14 jaar de Nederlandse titel binnen. Ook werden er wereldtitels binnengesleept. Zusjes Olivia (9 jaar) en Adriana Rozenblad (12 jaar) zetten beide topprestaties neer.

Foto’s: Jan Kok

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag