donderdag, juni 13, 2024

Capelse sportkampioenen gehuldigd

- Advertisement -

Wethouder Harriët Westerdijk heeft op 6 februari de Capelse sportkampioenen van 2019 gehuldigd. Voor hun prestaties van het afgelopen jaar kregen de Nederlands kampioenen, Europees- en wereldkampioenen een oorkonde, een bloemetje en een cadeaubon.

De sporten waarin Capellenaren uitblinken zijn uiteenlopend. De Algemene Capelse Zwemvereniging werd met 14 synchroonzwemsters diverse malen Nederlands kampioen op verschillende onderdelen. Zaalvoetbalteam TTP werd Nederlands kampioen met twee Capelse spelers in het team: Bianca Troost en Felicia Farhad Sedighi. Wielrenster Laura Molengraaf werd voor de derde keer op rij Nederlands kampioene veldrijden en voor de vierde keer Nederlands kampioene mountainbiken. Schoolschaakvereninging Klim-Op haalde met het jeugdschaakteam t/m 14 jaar de Nederlandse titel binnen. Ook werden er wereldtitels binnengesleept. Zusjes Olivia (9 jaar) en Adriana Rozenblad (12 jaar) zetten beide topprestaties neer.

Foto’s: Jan Kok

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen