Schollebos afgesloten vanwege verwachte storm Ciara

De gemeente Capelle aan den IJssel gaat morgen, 9 februari, vanaf 12 uur het Schollebos afsluiten vanwege de aangekondigde zware storm. Op de toegangswegen van het stadsdeelpark worden borden geplaatst, waarop staat vermeld dat het bos niet toegankelijk is. De gemeente wil daarmee voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan.

Het stadsdeelpark wordt afgesloten omdat het KNMI een waarschuwingscode heeft afgegeven voor storm en zware windstoten.

Wethouder Marc Wilson: “Het Schollebos is een prachtig stuk natuur en wordt door veel inwoners gebruikt. Weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat er onveilige situaties ontstaan, omdat bomen kunnen omvallen of takken kunnen afbreken. Daarom sluiten we het bos nu tijdelijk af en raden we iedereen af het bos te bezoeken”.

De bezoekers van het Schollebos worden naast de borden, ook via de website van de gemeente en via sociale media op de hoogte gesteld van de afsluiting van het bos. Als de storm voorbij is wordt het bos geïnspecteerd. Als dat nodig is worden werkzaamheden uitgevoerd en het park weer opgesteld.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag