vrijdag, maart 1, 2024

Schollebos opnieuw afgesloten

- Advertisement -

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft het Schollebos opnieuw afgesloten. Dat gebeurt omdat er door de harde wind nog steeds bomen omvallen en er onveilige situaties ontstaan. Op de toegangswegen van het stadsdeelpark staan borden waarop staat vermeld dat het bos niet toegankelijk is.

De bezoekers van het Schollebos worden naast de borden, ook via de website van de gemeente en via sociale media op de hoogte gesteld van de afsluiting van het bos. Het bos wordt dagelijks geïnspecteerd. Bomen die op fiets- en wandelpaden zijn omgevallen worden direct weggehaald.

De afsluiting van het Schollebos duurt in ieder geval nog tot en met komend weekend, omdat er berichten zijn dat er mogelijk een nieuwe storm opkomst is.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen