Schollebos opnieuw afgesloten

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft het Schollebos opnieuw afgesloten. Dat gebeurt omdat er door de harde wind nog steeds bomen omvallen en er onveilige situaties ontstaan. Op de toegangswegen van het stadsdeelpark staan borden waarop staat vermeld dat het bos niet toegankelijk is.

De bezoekers van het Schollebos worden naast de borden, ook via de website van de gemeente en via sociale media op de hoogte gesteld van de afsluiting van het bos. Het bos wordt dagelijks geïnspecteerd. Bomen die op fiets- en wandelpaden zijn omgevallen worden direct weggehaald.

De afsluiting van het Schollebos duurt in ieder geval nog tot en met komend weekend, omdat er berichten zijn dat er mogelijk een nieuwe storm opkomst is.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag