3.2 C
Capelle aan den IJssel

Politie zoekt getuigen zedenmisdrijf

- Advertisement -

Op vrijdag 14 februari, tussen 20:00 uur en 20:15 uur, vond op de PC Boutensingel een zedenmisdrijf plaats. Het slachtoffer werd van haar fiets getrokken en misbruikt. De politie is direct een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die de verdachte mogelijk in die omgeving hebben zien rondhangen of iets anders is opgevallen dat kan helpen bij het onderzoek.

De verdachte is een getinte man, tussen de 30 en 35 jaar oud, slank postuur, ongeveer 1.70m lang, smal gezicht met sikje. Hij was gekleed in een zwarte winterjas, zwarte broek, lichte/witte schoenen.
Opvallen detail was dat hij rook naar zware parfum. Hij is weggerend in de richting van de Slotlaan.

Ondanks de zoekactie die direct opgestart is, is de verdachte nog niet gevonden en daarom is de politie op zoek naar getuigen die daar in de omgeving iemand hebben gezien die voldoet aan dit signalement of misschien camerabeelden hebben die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen