Nieuwe speeltoestellen in Schollebos

In het voorjaar komen er nieuwe speeltoestellen in het avonturenspeelbos Ravottia in het Capelse Schollebos. Het trekpontje en andere toestellen worden vervangen door nieuwe. De speeltoestellen zijn uitgezocht door het kindercollege.

Het kindercollege heeft een keuze gemaakt uit 3 ontwerpen. Er komen diverse uitdagende speeltoestellen zoals een balanceertoestel, buisglijbaan en een 30 meter lange kabelbaan.

Het trekpontje is het aan het eind van de levensduur en wordt deze week verwijderd. De nieuwe speeltoestellen worden in het voorjaar geplaatst.

In augustus 2009 namen Capelse schoolkinderen het speelbos in gebruik. De speelplek is bestemd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag