Rondom De Scholver: hoe tevreden bent u?

Recent is de omgeving rond De Scholver flink aangepakt. Het Stationsplein werd veiliger en het Pier Panderplein mooier. Het winkelcentrum zelf is ook aanzienlijk opgeknapt. Helaas bleken de tegels op het plein te glad, maar hiervoor is een oplossing gezocht en gevonden.
De ChristenUnie is benieuwd of er nog meer verbetertips zijn voor de omgeving rond het winkelcentrum in Schollevaar. Voor het beste idee wordt er een ’Verbetertip-taart‘ uitgeloofd.
Creatieve ideeen waarmee de omgeving van de Scholver nog mooier zou kunnen worden kunnnen gemail worden naar: fractie@capelleaandenijssel.christenunie.nl 20 maart is de uiterste inzenddatum.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag