zaterdag, mei 25, 2024

Recreatiebad De Lansingh tot nader order gesloten

- Advertisement -

Het recreatiebad van Optisport zwembad De Lansingh is ’tot nader order’ gesloten. Woensdag 26 februari werd plots aangekondigd dat het recreatiebad op donderdagochtend gesloten zou zijn voor een spoedreparatie. Vandaag meldt het zwembad op Facebook dat de werkzaamheden voort duren en het recreatiebad voorlopig gesloten blijft vanwege een lekkage.

Voor nu zijn alleen het instructiebad en wedstrijdbad toegankelijk voor publiek. De Lansingh hanteert daarom ook aangepaste prijzen voor bezoekers. Wanneer het grote recreatiebad weer open gaat kan De Lansingh nog niet zeggen, maar de hoop is dat vrijdag de werkzaamheden afgerond zijn.

Negatief

Het Krimpense zwembad komt de laatste tijd regelmatig slecht in het nieuws. In augustus vorig jaar is er brand ontstaan in de keuken van het zwembad waar de brandweer aan te pas moest komen. In november berichtte Het Kontakt dat het slecht gesteld is met de hygiëne van het zwembad. Volgens zwemvereniging KZV De Lansingh was het er toen ‘regelmatig ronduit ranzig’.

Ook op internet zijn er veel klachten te vinden over het zwembad. Met name over de slechte hygiëne van het zwembad en over de lage temperatuur van het zwemwater.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen