Recreatiebad De Lansingh tot nader order gesloten

Het recreatiebad van Optisport zwembad De Lansingh is ‘tot nader order’ gesloten. Woensdag 26 februari werd plots aangekondigd dat het recreatiebad op donderdagochtend gesloten zou zijn voor een spoedreparatie. Vandaag meldt het zwembad op Facebook dat de werkzaamheden voort duren en het recreatiebad voorlopig gesloten blijft vanwege een lekkage.

Voor nu zijn alleen het instructiebad en wedstrijdbad toegankelijk voor publiek. De Lansingh hanteert daarom ook aangepaste prijzen voor bezoekers. Wanneer het grote recreatiebad weer open gaat kan De Lansingh nog niet zeggen, maar de hoop is dat vrijdag de werkzaamheden afgerond zijn.

Negatief

Het Krimpense zwembad komt de laatste tijd regelmatig slecht in het nieuws. In augustus vorig jaar is er brand ontstaan in de keuken van het zwembad waar de brandweer aan te pas moest komen. In november berichtte Het Kontakt dat het slecht gesteld is met de hygiëne van het zwembad. Volgens zwemvereniging KZV De Lansingh was het er toen ‘regelmatig ronduit ranzig’.

Ook op internet zijn er veel klachten te vinden over het zwembad. Met name over de slechte hygiëne van het zwembad en over de lage temperatuur van het zwemwater.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag