Werkzaamheden Hoofdweg tussen Nieuwerkerk en Capelle zorgt voor afsluitingen

De werkzaamheden aan de Hoofdweg tussen de Akeleibaan en de Laan van Avant Garde zullen van 2 maart tot en met 12 maart voor afsluitingen gaan zorgen. Het verkeer richting Capelle aan den IJssel moet op sommige dagen rekening houden met diverse afsluitingen. De omleidingsroutes over de Laan van Magisch Realisme en de Abram van Rijckevorselweg zullen worden aangegeven met borden.

De werkzaamheden kwamen begin dit jaar vanwege de kou deels stil te leggen. De temperaturen waren te laag waardoor de asfalteringswerkzaamheden niet meer konden plaatsvinden. Het verkeer richting Nieuwerkerk aan den IJssel kan wel blijven passeren. Ook is de weg tijdens de spits in beide richtingen geopend.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag