IJsselland ziekenhuis neemt maatregelen tegen coronavirus

Het IJsseland ziekenhuis heeft besloten vanaf maandag 16 maart tot 30 maart alle niet-spoedeisende poliklinische zorg af te zeggen. Dit door de huidige ontwikkelingen betreffende het coronavirus en de hierdoor beperkte voorraad medische materialen.

Allereerst is er gestart met het afzeggen van operaties die niet spoedeisend zijn. Indien mogelijk worden er telefonische consulten gehouden.
Uiteraard worden patiënten gecontacteerd wanneer het weer mogelijk is om de niet-spoedeisende operaties door te laten gaan.

Bezoekregels zijn ook aangescherpt. Zo worden er maximaal 2 bezoekers per patiënt toegestaan en voor patiënten in isolatie per dag één bezoeker. Het ziekenhuis verzoekt alleen op ziekenbezoek te komen wanneer men zelf geen gerelateerde klachten ervaart.

Eerder besloot het IJsseland ziekenhuis ook al een aantal evenementen te schrappen. Zo werd besloten de opendag op 21 maart niet door te laten gaan evenals het afscheid van uroloog Ultjo Timmer.

Foto: Jeroen van Zomeren

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag