zondag, april 21, 2024

Coronamaatregelen CJG Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Het Centrum van Jeugd en Gezin in Capelle aan den IJssel neemt maatregelen in verband met het coronavirus.
Het CJG geeft aan dat er tot en met 6 april geen gehoortest bij pasgeboren baby’s zal worden afgenomen en ook geen inloopspreekuren zijn. De wijklocaties in s’Gravenland(Tsjaikovskistraat 1) en Schollevaar (Stationsplein 20) zijn tot mader order gesloten. Omdat het gehoor belangrijk is voor de taal- en spraakontwikkeling van een baby, wordt het gehoor op een later moment alsnog getest.

Alle geplande trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten tot met 1 juni gaan niet door. Ouders en jeugdigen worden telefonisch op de hoogte gebracht. Sommige trainingen worden digitaal gegeven. Het scheidingsspreekuur in Bibliotheek aan den IJssel gaat voorlopig niet door. Heb je vragen over scheiden? Neem dan telefonisch contact op via 010 24 23 200.

Deze periode kan voor gezinnen lastig kan zijn en daarom blijft het CJG zo veel mogelijk met ouders en jeugdigen in contact. Ook zullen kinderen in deze periode beschermd blijven en hun inentingen krijgen.
CJG Capelle is alle werkdagen telefonisch bereikbaar via 010 24 23 200 of via mailadres info@cjgcapelle.nl

Ouders en kinderen die een afspraak hebben met een jeugdverpleegkundige of jeugdarts worden telefonisch op de hoogte gesteld of de afspraak doorgaat op de hoofdlocatie De Linie 8 of dat de afspraak telefonisch en/of middels beeldbellen doorgaat.
Afspraken met een jeugd- en gezinscoach gaan gewoon door. De jeugd- en gezinscoach neemt vooraf contact op om te bespreken of hij/zij thuis komt voor de afspraak, dat deze op de hoofdlocatie plaatsvindt of dat de afspraak telefonisch en/of middels beeldbellen door kan gaan.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen