Gemeenteraad Capelle aan den IJssel gaat digitaal vergaderen

De Capelse gemeenteraad gaat de komende tijd via videoverbinding vergaderen. We kunnen vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan niet meer fysiek vergaderen. Daarom zijn vanaf 7 april alle commissievergaderingen live te volgen via www.capelleaandenijssel.nl/gemeenteraad of via de raadskalender op: https://capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl

Tijdens de commissievergaderingen van 7 april – Bestuur, Veiligheid en Middelen – en 8 april –Stadsontwikkeling en -Beheer – wordt digitaal vergaderd. Dat gaat anders dan anders. Per onderwerp kunnen fracties één woordvoerder opgeven die als enige van de fractie het woord krijgt. Er is tijdens de videovergadering geen ruimte voor technische vragen.

U kunt de agenda’s en vergaderstukken van de commissievergadering zoals gebruikelijk bekijken via de raadskalender: https://capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl Tijdens deze digitale vergaderingen kunt u ook inspreken of u kunt uw bijdrage laten voorlezen. Meer informatie over inspreken leest u op de website van de Capelse gemeenteraad.

De volgende raadsvergadering staat gepland op 20 april. Tijdens raadsvergaderingen vindt besluitvorming plaats. Voorlopig kunnen besluitvormende vergaderingen alleen fysiek plaatsvinden. Maar er is een spoedwet gemaakt voor digitale besluitvorming door minister Knops van Binnenlandse Zaken. Eind deze week is bekend of besluiten ook digitaal mogen worden genomen. Meer informatie over de raadsvergadering leest u volgende week op www.capelleaandenijssel.nl/gemeenteraad. Andere vergaderingen zoals bijvoorbeeld thema bijeenkomsten gaan voorlopig niet door.

De vergaderingen kunt u niet alleen live, maar ook achteraf bekijken op spreker en op onderwerp via de raadskalender: https://capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl/

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag