zondag, april 21, 2024

Persoon zwaargewond na aanrijding met politiewagen

- Advertisement -

Zaterdagavond 11 april rond 18.15 is een jongeman aangereden door een politievoertuig en raakte daarbij zwaargewond. Het ongeluk gebeurde op de Schenkelse Dreef in Capelle aan den IJssel.

Naast een ambilance is er ook een Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe hij er momenteel aan toe is, is niet bekend. Het zou gaan om een tiener.

Het slachtoffer werd aangereden toen deze op de fiets reed bij een kruising. Het is vooralsnog onbekend of de politiewagen onderweg was naar een melding, en of deze optische en geluidssignalen voer. De Rijksrecherche uit een andere regio zal onderzoek doen, omdat er een politievoertuig was betrokken bij het incident.

Foto’s : AS Media, AS Media Jeffrey Jacobs

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen