zondag, april 21, 2024

Gezin lichtgewond na brandje in woning aan de Tosca

- Advertisement -

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]In de nacht van vrijdag op zaterdag is een gezin lichtgewond geraakt nadat er in hun woning een klein brandje was ontstaan. Er zou mogelijk iets hebben vlam gevat of zijn gaan schroeien nadat de bewoners allemaal lagen te slapen. Door het kleine brandje kwam er rook vrij wat is ingeademd door het gezin.

De brandweer heeft de woning geventileerd, ambulancepersoneel heeft de bewoners behandeld. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen