zaterdag, mei 25, 2024

Meerdere bewoners van balkon gered na brand in Kelderbox

- Advertisement -

De brandweer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere bewoners van het balkon moeten redden nadat er brand was uitgebroken in de kelderbox van een portiekflat aan het Valkenhof. Bij aankomst van de eerste brandweervoertuigen stonden een aantal bewoners al op het balkon.

Één bewoner had de deur open gedaan en liep door de volle rook naar buiten, het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vier andere bewoners zijn met een hoogwerker van de brandweer naar beneden gehaald.


De brand in de kelderbox was snel geblust, de brandweer had wel veel werk aan het rookvrij maken van alle portieken. Burgemeester Peter Oskam kwam ter plekke om met getroffen bewoners in gesprek te gaan. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten l.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen