Meerdere bewoners van balkon gered na brand in Kelderbox

De brandweer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere bewoners van het balkon moeten redden nadat er brand was uitgebroken in de kelderbox van een portiekflat aan het Valkenhof. Bij aankomst van de eerste brandweervoertuigen stonden een aantal bewoners al op het balkon.

Één bewoner had de deur open gedaan en liep door de volle rook naar buiten, het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vier andere bewoners zijn met een hoogwerker van de brandweer naar beneden gehaald.


De brand in de kelderbox was snel geblust, de brandweer had wel veel werk aan het rookvrij maken van alle portieken. Burgemeester Peter Oskam kwam ter plekke om met getroffen bewoners in gesprek te gaan. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten l.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag