zondag, april 21, 2024

Man loopt met schotwond IJsselland Ziekenhuis binnen

- Advertisement -

Een man is zaterdagavond met een schotwond het IJsselland Ziekenhuis binnengelopen. Het slachtoffer was niet levensbedreigend gewond maar moest wel medisch worden behandeld. Hij wilde in eerste instantie niet vertellen wat er precies was gebeurd.

Ziekenhuizen zijn verplicht om de politie in te schakelen wanneer een persoon met een schot- of steekwond binnen komt wandelen. Agenten hebben de man ondervraagd waarop de man verklaarde te zijn beschoten in de omgeving van de Mauritsstraat.

De man zou zijn beschoten tijdens het uitlaten van zijn hond. De politie heeft ter plekke een buurtonderzoek gehouden en gezocht naar mogelijke patronen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen