Man loopt met schotwond IJsselland Ziekenhuis binnen

Een man is zaterdagavond met een schotwond het IJsselland Ziekenhuis binnengelopen. Het slachtoffer was niet levensbedreigend gewond maar moest wel medisch worden behandeld. Hij wilde in eerste instantie niet vertellen wat er precies was gebeurd.

Ziekenhuizen zijn verplicht om de politie in te schakelen wanneer een persoon met een schot- of steekwond binnen komt wandelen. Agenten hebben de man ondervraagd waarop de man verklaarde te zijn beschoten in de omgeving van de Mauritsstraat.

De man zou zijn beschoten tijdens het uitlaten van zijn hond. De politie heeft ter plekke een buurtonderzoek gehouden en gezocht naar mogelijke patronen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag