Zwaar ongeval op kruising Burgemeester van Dijklaan

Capelle aan den IJssel – Op de kruising Burgemeester van Dijklaan met het Beatrijs erf heeft dinsdagmiddag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s botsten met een forse snelheid op elkaar en zeker twee personen zaten bekneld.

De brandweer kwam ter plekke om de slachtoffers uit de auto te bevrijden. Beiden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De weg is hiervoor volledig afgesloten.

Omwonenden klagen al jaren over de onveilige van Dijklaan. Er wordt structureel hard gereden en er vonden meer ongelukken plaatst. Op 26 augustus 2012 kwamen twee volwassen om het leven nadat automobilist veel te hard reed en op de verkeerde weghelft terecht kwam.

De gemeente heeft inmiddels ontwerpbesluiten op 30 mei 2020 vastgelegd. De rotondes op de kruisingen van de Herenburg en het Beatrijs Erf zouden dit jaar gerealiseerd moeten worden.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag