Medewerkers operatiekamers en polikliniek IJsselland ziekenhuis besmet met corona

Twaalf medewerkers van het IJsselland Ziekenhuis zijn besmet geraakt met het coronavirus. De besmetting was in eerste instantie ontstaan in de privésfeer, toen deze personen aan het werk gingen raakten enkele personeelsleden in de operatiekamers en de polikliniek besmet. In totaal zijn er 12 medewerkers besmet geweest met het virus.

De besmettingen vonden vermoedelijk plaatsen in ruimten waar men onvoldoende afstand kon houden. De medewerkers zijn voor twee weken thuisgebleven, het IJsselland meldde aan het AD dat bezoekers en patiënten geen gevaar hebben gelopen. Tijdens operaties draagt het personeel standaard al mondkapjes en is er een strikte hygiënebeleid. Het virus zou via de medewerkers van het IJsselland niet verder zijn verspreid.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag