zondag, april 21, 2024

Medewerkers operatiekamers en polikliniek IJsselland ziekenhuis besmet met corona

- Advertisement -

Twaalf medewerkers van het IJsselland Ziekenhuis zijn besmet geraakt met het coronavirus. De besmetting was in eerste instantie ontstaan in de privésfeer, toen deze personen aan het werk gingen raakten enkele personeelsleden in de operatiekamers en de polikliniek besmet. In totaal zijn er 12 medewerkers besmet geweest met het virus.

De besmettingen vonden vermoedelijk plaatsen in ruimten waar men onvoldoende afstand kon houden. De medewerkers zijn voor twee weken thuisgebleven, het IJsselland meldde aan het AD dat bezoekers en patiënten geen gevaar hebben gelopen. Tijdens operaties draagt het personeel standaard al mondkapjes en is er een strikte hygiënebeleid. Het virus zou via de medewerkers van het IJsselland niet verder zijn verspreid.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen