3.2 C
Capelle aan den IJssel

Problemen met schermen bij chauffeurs buurtbus, dienstregeling stopgezet

- Advertisement -

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft maandagmiddag bekend gemaakt dat de Capelse buurtbus met de lijnen 606 en 607 voorlopig niet meer gaat rijden. Er zouden mogelijk problemen zijn met de speciale spatschermen bij de chauffeurs.

De gemeente laat extra onderzoek doen om er zeker van te zijn dat de schermen voldoende bescherming bieden tegen het coronavirus. Vooralsnog zijn er geen besmettingen geconstateerd onder de chauffeurs. Wanneer de buurtbus weer gaat rijden is niet bekend.

 

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen