452 Capellenaren besmet, 55 overleden door Coronavirus

Capelle aan den IJssel – Uit de cijfers van het RIVM is gebleken dat 452 Capellenaren zijn besmet met het Coronavirus, 56 van hen hebben in het ziekenhuis gelegen en 55 Capellenaren zijn overleden als gevolg van het Coronavirus. Wat verder opvalt is dat sinds 1 augustus er 100 nieuwe besmettingen zijn gemeld. Afgelopen donderdag werd het laatste overlijden geregistreerd door het RIVM.

Het Coronavirus woekert nog steeds door, het ministerie heeft besloten om met klem te adviseren om niet meer dan 6 mensen thuis uit te nodigen voor een feestje of een leuke dag. Uit onderzoek is gebleken dat vooral in de thuissfeer besmettingen plaatsvinden.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag