donderdag, mei 23, 2024

452 Capellenaren besmet, 55 overleden door Coronavirus

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Uit de cijfers van het RIVM is gebleken dat 452 Capellenaren zijn besmet met het Coronavirus, 56 van hen hebben in het ziekenhuis gelegen en 55 Capellenaren zijn overleden als gevolg van het Coronavirus. Wat verder opvalt is dat sinds 1 augustus er 100 nieuwe besmettingen zijn gemeld. Afgelopen donderdag werd het laatste overlijden geregistreerd door het RIVM.

Het Coronavirus woekert nog steeds door, het ministerie heeft besloten om met klem te adviseren om niet meer dan 6 mensen thuis uit te nodigen voor een feestje of een leuke dag. Uit onderzoek is gebleken dat vooral in de thuissfeer besmettingen plaatsvinden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen