Geen Sinterklaasintocht in Capelle

Vanwege het Coronavirus is er dit jaar geen traditionele Sinterklaasintocht in Capelle aan den IJssel. Het is onmogelijk op een verantwoorde manier 3000 tot 4000 toeschouwers uit elkaar te houden vertelde Leo Snijders aan Radio Capelle.

De organisatie bekijkt aankomende vrijdag hoe er een andere draai aan het sinterklaasfeest kan worden gegeven. “Sinterklaas zou op 4 november per boot kunnen aankomen en na tien dagen in quarantaine te zijn geweest zou de goedheiligman twee shows kunnen geven in het Isala Theater”, speculeert Snijders.

Hoe het feest er verder uit gaat zien is nog niet bekend, wel zal er een Oranje Piet meekomen, en zal het strooigoed dit jaar in Spanje achterblijven. Hopelijk kan er later meer duidelijkheid worden gegeven.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag