4.8 C
Capelle aan den IJssel

Zeven patiënten besmet met Corona in IJsselland Ziekenhuis

- Advertisement -

Zeven patiënten van het IJsselland Ziekenhuis op de afdeling interne geneeskunde zijn besmet geraakt met het coronavirus. De patienten lagen op een afdeling die niet bedoeld is voor COVID-19 patiënten.

Hoe het virus op de afdeling is gekomen is niet bekend en wordt momenteel onderzocht. Het ziekenhuis meldt dat het kan komen door bezoek of een besmette medewerker. Er is inmiddels een bron- en contactonderzoek gestart. De patiënten zijn verplaatst naar de corona-afdeling.

Vooralsnog zijn de besmettingen niet van invloed op de reguliere zorg, verklaart het IJsselland ziekenhuis.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen