maandag, april 15, 2024

Zeven patiënten besmet met Corona in IJsselland Ziekenhuis

- Advertisement -

Zeven patiënten van het IJsselland Ziekenhuis op de afdeling interne geneeskunde zijn besmet geraakt met het coronavirus. De patienten lagen op een afdeling die niet bedoeld is voor COVID-19 patiënten.

Hoe het virus op de afdeling is gekomen is niet bekend en wordt momenteel onderzocht. Het ziekenhuis meldt dat het kan komen door bezoek of een besmette medewerker. Er is inmiddels een bron- en contactonderzoek gestart. De patiënten zijn verplaatst naar de corona-afdeling.

Vooralsnog zijn de besmettingen niet van invloed op de reguliere zorg, verklaart het IJsselland ziekenhuis.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen