Zwem4daagse in zwembad Aquapelle

In de herfstvakantie organiseert ACZ ook dit jaar weer de Zwem4daagse, in zwembad Aquapelle in Capelle aan den IJssel. Het evenement is toegankelijk voor iedereen die kan en wil zwemmen, jong en oud.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor eenieder is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen want zwemmen en bewegen in het water is leuk en super gezond. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen en volwassenen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Het is, juist ook in deze periode, een gezellige en veilige manier van bewegen en daarmee een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1000 mtr per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

De data zijn maandag 19 t/m donderdag 22 oktober. Het begint om 18.00 uur en om 20.30 uur sluit het zwembad weer. ACZ en Sportief Capelle handhaven alle relevante Corona maatregelen. Er wordt dagelijks gezwommen in twee “blokken” van maximaal 50 zwemmers per blok. Zwemmers in blok 1 hebben de inloop om 18:00 uur en zijn het zwembad om 19:15 uur uit. Blok 2 heeft de inloop om 19:30 uur en die zwemmers zijn het zwembad uiterlijk 20:30 uit. De kosten zijn € 8,– per persoon.

Geïnteresseerden kunnen zich (zolang er plaats is) opgeven op www.zwem4daagse.nl (of via www.acz-capelle.nl)

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag