Handhavers nemen 80 nitraten in beslag in Schollebos

Handhavers hebben maandagavond bij het controleren van twee jongeren 80 nitraten in beslag genomen. De jongeren stonden bij het JOP huisje in het Schollebos ter hoogte van de Dansenbuurt te chillen. Een meisje had softdrugs voorhanden na 20.00 uur wat in strijd is met de coronamaatregelen. 

Bij het doorzoeken van de tassen van de twee werden de nitraten aangetroffen, de politie is gebeld die de zaak vervolgens heeft overgenomen. Het meisje kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronamaatregelen. De politie bekijkt of de jongen die het vuurwerk bij zich had nog wordt vervolgd voor het bezit van illegaal vuurwerk.

Illegaal vuurwerk waaronder de producten die harde klappen veroorzaken zijn een doorn in het oog van bewoners. Sommige klappen zijn zo hard dat autoalarmen in de omgeving afgaan of er schade ontstaat aan het exterieur. De gemeente en de politie controleren extra streng op vuurwerk.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag