Toegangspoortjes NS Schollevaar al sinds vrijdag kapot

De toegangspoortjes en de kaartautomaten op NS-station Schollevaar kampen al sinds vrijdag met problemen. Ze staan om deze reden sinds vrijdag al open. Reizigers kunnen de poortjes passeren zonder in te checken bij de poortjes zelf, er staat als vervanging een mobiele incheckpaal.

De oorzaak van de defecte poortjes is een netwerkstoring, hierdoor kunnen de systemen geen verbinding krijgen met de servers. KPN is bezig om het probleem op te lossen alleen kan niet aangeven wanneer dit zal zijn. Vanwege de netwerkstoring werkt ook het pinnen bij de kaartautomaten niet en kunnen er geen kaartjes worden gekocht of producten worden afgehaald.

Controleurs zullen coulant omgaan met reizigers die vergeten zijn in te checken, let wel op want op alle andere stations werken de poortjes wel.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag