4.8 C
Capelle aan den IJssel

Toegangspoortjes NS Schollevaar al sinds vrijdag kapot

- Advertisement -

De toegangspoortjes en de kaartautomaten op NS-station Schollevaar kampen al sinds vrijdag met problemen. Ze staan om deze reden sinds vrijdag al open. Reizigers kunnen de poortjes passeren zonder in te checken bij de poortjes zelf, er staat als vervanging een mobiele incheckpaal.

De oorzaak van de defecte poortjes is een netwerkstoring, hierdoor kunnen de systemen geen verbinding krijgen met de servers. KPN is bezig om het probleem op te lossen alleen kan niet aangeven wanneer dit zal zijn. Vanwege de netwerkstoring werkt ook het pinnen bij de kaartautomaten niet en kunnen er geen kaartjes worden gekocht of producten worden afgehaald.

Controleurs zullen coulant omgaan met reizigers die vergeten zijn in te checken, let wel op want op alle andere stations werken de poortjes wel.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen