4.8 C
Capelle aan den IJssel

Auto in brand gestoken op het Wisselspoor

- Advertisement -

Op het Wisselspoor is maandagavond 16 november omstreeks 23.45 uur een auto verwoest door brand. De brand die omstreeks 23.45 uur werd ontdekt is vermoedelijk aangestoken. De brandweer was snel ter plaatse en wist overslag naar een andere auto te voorkomen.

De politie is in gesprek gegaan met de eigenaar van het voertuig en heeft geadviseerd aangifte te doen. Er zijn foto’s gemaakt om de bewijzen vast te leggen. De autobrand was snel geblust, een berger zal het voertuig op een later moment weghalen.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen