zondag, mei 19, 2024

Automobilist lichtgewond na éénzijdig ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan

- Advertisement -

Een automobilist is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij van de weg was geraakt op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De automobilist kwam vanuit Oostgaarde en raakte in de laatste bocht vlak voor de Grafiek de macht over het stuur kwijt en kwam uiteindelijk tot stilstand op een bouwplaats.

De bestuurder reed een stuk door de berm, miste op een haar na een container ramde een verkeersbord en reed door het hekwerk van een bouwplaats tegen een bouwcontainer om tot stilstand te komen. Flink wat geschrokken bleef de bestuurder in de auto zitten. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken.

Foto : Nieuws op Beeld

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen