Automobilist lichtgewond na éénzijdig ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan

Een automobilist is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij van de weg was geraakt op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De automobilist kwam vanuit Oostgaarde en raakte in de laatste bocht vlak voor de Grafiek de macht over het stuur kwijt en kwam uiteindelijk tot stilstand op een bouwplaats.

De bestuurder reed een stuk door de berm, miste op een haar na een container ramde een verkeersbord en reed door het hekwerk van een bouwplaats tegen een bouwcontainer om tot stilstand te komen. Flink wat geschrokken bleef de bestuurder in de auto zitten. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken.

Foto : Nieuws op Beeld

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag