Gemeenteraad houdt digitaal inspraakmoment voor bewoners over projectlocatie Capelseweg/Bermweg

Op donderdagavond 7 januari om 19.30 uur organiseert de gemeenteraad een digitale hoorzitting waar inwoners kunnen inspreken over het gebiedspaspoort voor de ontwikkeling van de Capelseweg/Bermweg. Op deze locatie stelt het college een herontwikkeling voor waarbij in totaal circa 37 woningen gerealiseerd worden. De gemeenteraad wil de inwoners de gelegenheid bieden om in te spreken over dit onderwerp.

Tijdens de vergadering van de commissie Stadsontwikkeling en -Beheer van 30 november stond het gebiedspaspoort Capelseweg/Bermweg op de agenda. De leden van de commissie besloten het onderwerp niet te behandelen, omdat er onduidelijkheden zijn of dit gebiedspaspoort inderdaad een goede basis is voor de ontwikkeling van de projectlocatie Capelseweg/Bermweg. Een aantal inwoners heeft daarover twijfels geuit.

Door deze onduidelijkheden organiseert de gemeenteraad een hoorzitting om recht te doen aan het volledig horen van de zorgen en vragen van inwoners door de gemeenteraad in dit complexe dossier.

Aanmelden
De gemeenteraad luistert graag naar uw mening en nodigt u uit om gebruik te maken van uw inspreekrecht. U kunt maximaal 10 minuten inspreken. U kunt digitaal inspreken na aanmelden bij de griffie. U kunt zich tot uiterlijk maandag 4 januari per email aanmelden: griffie@capelleaandenijssel.nl. Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie.

Volg de hoorzitting thuis
Deze hoorzitting is met videobeeld te volgen en wordt ondertiteld via capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl

Bekijk het gebiedspaspoort
U kunt het voorgestelde gebiedspaspoort voor de Capelseweg/Bermweg zelf bekijken op: https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/hoek-capelseweg-bermweg

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag