zaterdag, mei 25, 2024

Handhaving Capelle start fotowedstrijd

- Advertisement -
Rondom de feestdagen zijn de dagen korter en de temperatuur daalt. In verband met de coronamaatregelen zijn we allemaal vaker thuis dan we zouden willen en voor velen is het een zware tijd. Handhavers uit onze gemeente merkten op dat bewoners hun huizen versieren en het gezellig proberen te maken en zijn daarom een fotowedstrijd gestart.
“Met de kerstdagen voor de deur willen we eigenlijk allemaal bij familie en naasten zijn. In deze tijd is het daarom zo belangrijk om overal nog een lichtpuntje in te zien.”, zo laten de handhavers weten. “Wij als handhavers rijden in de avonduren veelvuldig door de Capelse wijken en zien dan dat veel bewoners het ook buiten de deur gezellig proberen te maken door de kerstverlichting te laten branden. Hier worden wij ook blij van.”
De handhavers vinden het dusdanig mooi dat zij een fotowedstrijd zijn gestart. “Schijnt bij u het mooiste lichtje? Of kent u toevallig iemand waarvan u vindt dat daar het mooiste lichtje schijnt? Stuur dan een foto in via onze Facebookpagina of Instagrampagina!” Wat de prijs zal zijn, is vooralsnog een geheim. Op 23 december zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal de prijs worden uitgereikt.
Voorwaarden
Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan de wedstrijd, zo laten de handhavers weten:
  • De foto moet in Capelle a/d IJssel zijn gemaakt.
  • Iedereen die meedoet, mag maximaal één foto opsturen.
  • Wanneer het niet om uw eigen woning gaat dan moet de eigenaar instemmen met het insturen en het plaatsen van de foto.
  • U gaat akkoord dat Handhaving Capelle aan den IJssel de winnaar bekend maakt door de foto te plaatsen op hun Facebookpagina. Zij voegen hieraan toe dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw privacy.
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen