donderdag, juni 13, 2024

Weinig incidenten tijdens jaarwisseling in Capelle

- Advertisement -

De hulpverleners hebben in Capelle aan den IJssel een vrij rustige jaarwisseling beleefd. De brandweer hoefde slechts een beperkt aantal keren uit te rukken voor een buitenbrand, of een container in de brand. Meldingen van autobranden zijn tijdens de jaarwisseling niet voorgekomen. Ook vanuit de politie zijn er geen signalen geweest dat het extreem druk is geweest.

Wel was er veel vuurwerk te zien, niet iedereen wilde zich houden aan het vuurwerkverbod. Vooral vanaf de Aida in Capelle aan den IJssel werd zeer zwaar vuurwerk waaronder lawinepijlen afgestoken. Handhaving heeft het druk gehad met meldingen van overlast.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen