6 C
Capelle aan den IJssel

Politie houdt man aan na schietpartij Reviusrondeel

- Advertisement -

De politie heeft afgelopen nacht op het Reviusrondeel een man aangehouden na melding van een schietpartij. Agenten kregen omstreeks 2:30 uur vannacht de melding dat er mogelijk schoten waren gehoord en gingen te plaatsen voor onderzoek.

Er werden meerdere mannen staande gehouden en gefouilleerd. Een man is uiteindelijk aangehouden door de politie naar het bureau overdracht. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, het is ook onduidelijk of het daadwerkelijk sporen van een schietpartij zijn aangetroffen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen