maandag, februari 26, 2024

Al vijf auto’s in brand gestoken in Capelle

- Advertisement -

In nog geen twee weken tijd heeft er drie keer een auto in de brand gestaan in Capelle aan den IJssel. In alle gevallen is de auto daadwerkelijk in brand gestoken. Of er sprake is van één en dezelfde persoon is nog niet bekend.

De eerste autobrand ontstond op 3 januari op de Bermweg in Capelle-Schenkel. Een geparkeerde auto vlakbij de Golfbaan werd op een stille parkeerplaats aan de voorzijde in brand gestoken. De auto liep zware schade op door de brand.

De twee autobrand was ontstaan op het Ericaplein op 10 januari, hier werd een Audi helemaal in brand aangetroffen. Bij het blussen van de brand bleek ook dat twee werkbussen vlam hadden gevat, dit was niet gekomen door de andere brand. De busjes bleken ook in brand te zijn gestoken.

In de nacht van donderdag op vrijdag was het weer raak. Op de Kerklaan werd een personenauto in brand gestoken. Na het incident hoorde de melder een auto met piepende banden wegrijden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen