Al vijf auto’s in brand gestoken in Capelle

In nog geen twee weken tijd heeft er drie keer een auto in de brand gestaan in Capelle aan den IJssel. In alle gevallen is de auto daadwerkelijk in brand gestoken. Of er sprake is van één en dezelfde persoon is nog niet bekend.

De eerste autobrand ontstond op 3 januari op de Bermweg in Capelle-Schenkel. Een geparkeerde auto vlakbij de Golfbaan werd op een stille parkeerplaats aan de voorzijde in brand gestoken. De auto liep zware schade op door de brand.

De twee autobrand was ontstaan op het Ericaplein op 10 januari, hier werd een Audi helemaal in brand aangetroffen. Bij het blussen van de brand bleek ook dat twee werkbussen vlam hadden gevat, dit was niet gekomen door de andere brand. De busjes bleken ook in brand te zijn gestoken.

In de nacht van donderdag op vrijdag was het weer raak. Op de Kerklaan werd een personenauto in brand gestoken. Na het incident hoorde de melder een auto met piepende banden wegrijden.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag