Woningen Wiekslag krijgen flinke opknapbeurt

De woningen aan de Wiekslag krijgen begin dit jaar een forse opknapbeurt. Havensteder heeft aan Heembouw de opdracht gegeven om 288 woningen te verduurzamen en op te knappen. De woningen gaan hierdoor van energielabel F/G naar label B/C.

De woningen worden voorzien van extra gevel-isolatie en ook het dak wordt aangepakt. Kozijnen worden vervangen en er komt een nieuw ventilatiesysteem. De gevels krijgen een reinigingsbeurt en worden deels opnieuw gevoegd.

Om de aanpak compleet te maken worden alle garagedeuren vervangen en portieken krijgen een moderne uitstraling. De verwachting is dat werkzaamheden nog deze maand van start gaan.

Foto : heembouw

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag