woensdag, mei 29, 2024

Burgemeester Peter Oskam praat burgers bij in Youtube Video

- Advertisement -

Burgemeester Peter Oskam heeft vrijdag een video online geplaatst waarin hij dieper in gaat op de nieuwe maatregelen die vanaf vanavond gelden. Hij geeft in het gesprek aan net als iedereen ook corona-moe is, maar begrijpt dat deze stappen noodzakelijk zijn. We zullen er met zijn allen onze schouders onder te zetten. Hij zegt tegen mensen die het er moeilijk mee hebben vooral steun bij elkaar te zoeken, personen die eenzaam zijn kunnen zich melden bij de welzijnorganisatie.

Hij hoopt dat we snel kunnen gaan starten met het vaccineren. Dit zal gebeuren in sporthal Schenkel.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen